Kontakt

Hör av er till oss när ni är intresserade av att inleda ett samarbete eller har några frågor om hur vi arbetar. Ni är varmt välkomna att svänga förbi vår studio i Hökarängen för en välsmakande kaffe och en tjuvtitt bakom kulisserna.

SKAPA Design Studio
Vår studio hittar ni på Hauptvägen 34 i Hökarängen. Det är en mycket hemtrevlig plats där vi spenderar våra arbetstimmar när vi inte är ute hos er, våra kunder eller användare.
Annica Doms
Annica är designer utbildad vid Luleå tekniska universitet. Under praktiken hos arkitektbyrån Ortner & Ortner i tyska Köln väcktes intresset för rum, inredning och möbler. Annicas examensarbete, papperskorgen KITE, belönades med det prestigefyllda Red Dot Award för sin innovativa form. När hon inte formger möbler eller tar fram strategier så klättrar hon på bergsväggar eller rotar runt bland ogräset på lantstället i Västmanland. 
David Doms
David grundade SKAPA Design Studio 2010. Han har en civilingenjörsexamen i industriell design från Luleå Tekniska Universitet och har även studerat ljus- och armaturdesign. Fritiden ägnar han åt att spela piano, resa och vara i naturen, ofta på samma gång. 
Back to Top